Premiär för “Dröm dig hem”

Skärmavbild 2016-05-03 kl. 17.38.35Skärmavbild 2016-05-03 kl. 17.39.00

Hej fina ni!

Jag tänkte tipsa er om Hemnets nya programserie som hade premiär idag. Den heter “Dröm dig hem” och de fem första avsnitten ligger redan uppe på deras egna hemsida och på Youtube.

I serien så får man en inblick i hela processen som går till vid en bostadsaffär. Man får även en liten rundtur i hemmen, personerna i fråga blir intervjuade samt att man får reda på på hur stylisten, fotografen och mäklaren arbetar tillsammans med varandra och med säljaren/köparen för att få affären att gå i lås. Nu kanske det låter som att avsnitten är jättelånga, men det är de inte. Varje avsnitt är på ca 6 min, en lagom liten paus från arbetet helt enkelt!

Bilderna som ni ser ovan är från Dominika Peczynskis före detta hem och dem är tagna av Giulia Cairone. Så otroligt vackert. Jag fullkomligt älskar fiskbensparketten, de mörgråa väggarna och den stora bokhyllan i vardagsrummet. Köket är också väldigt fint och speciellt, en blandning av sekelskifte och modernt. Det är även väldigt modigt att våga ha färgade skåpluckor i köket, men ack så snyggt det är! Kika in avsnittet om du vill se mer av hemmet och ta då även en titt på de andra avsnitten, de är otroligt lärorika, speciellt om du går i köpas/säljastankar.

Det var allt jag hade att säga, ha det bra!

/A

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s